Neste loppemarked:
20. og 21. april 2024

Besøk oss på Facebook for mer informasjon.

Loppelevering
Vi tar imot lopper på innfartsparkeringen på Kjul Vanligvis har vi levering på Ulverud skole onsdag, torsdag og fredag før loppemarkedet, samt noen onsdager i ukene før loppemarkedet. Nøyaktig tid og sted blir annonsert under arrangementet på Facebook.

Pakking av lopper

Vi setter pris på at loppene er skikkelig pakket. Det sikrer at ingenting blir ødelagt under transport og lagring. Alt av småting bør pakkes i pappesker som banankasser, flytteesker eller lignende.

Disse loppene vil vi gjerne ha
Vi tar gjerne imot bøker, filmer, spill, brettspill, alle typer leker, sportsartikler av alle slag, elektronikk og elektrisk, kjøkkenutstyr, glass, servise, nips og pyntegjenstander, innrammede malerier og postere, og de fleste møbler som spisestuer, bord, stoler, skap.

Vurdering av lopper - og lopper vi ikke tar imot
Vi er takknemlige for alle lopper vi får. Allikevel er det enkelte ting vi ikke tar imot. Enkelte kan derfor oppleve at vi takker nei til gjenstander vi erfaringsmessig ikke får solgt. Vi tar ikke leksikon, bilhjul/-dekk, madrasser eller hvitevarer. En del møbler, så som sofaer, senger og oppbevaringsmøbler, blir vurdert i hvert tilfelle.

Avdelinger

Vi har som mål å være et innbydende og ryddig loppemarked. Alle lopper blir presentert i oversiktlige avdelinger. Vi fyller på med nye varer lørdag kveld, slik at det er gode muligheter for et godt kjøpt også søndag.

Vi har egne avdelinger for:

  • Småting
  • Bøker, tegneserier og film
  • Leker og spill
  • Elektrisk
  • Sport , fritid og barneutstyr
  • Møbler

Vi har ikke avdeling for klær, sko og tekstiler.

Betalingsmåter

Vipps (kode 11024) og kontanter. Bankterminal for kontantuttak i kaféen.

Kafé

Godt utvalg av drikkevarer, mat og søtsaker. Sukkerspinn og popcorn. For den sultne har vi pølser, baguetter, og den tradisjonelle Søndre-burger'n fra kullgrillen.