Neste loppemarked: 15. og 16. oktober 2022

Pakking av lopper
Vi setter pris på at loppene er skikkelig pakket. Alt av småting bør pakkes i pappesker som banankasser, flytteesker eller lignende. Klær kan med fordel pakkes i sekker.

Disse loppene vil vi gjerne ha
Vi tar gjerne imot bøker, filmer, spill, brettspill, leker, elektronikk og elektrisk, kjøkkenutstyr, glass, servise, nips, sko, sportstøy og de fleste møbler som spisestuer, bord, stoler, skap, og sportsartikler av alle slag.

Vurdering av lopper - og lopper vi ikke tar imot
Vi er takknemlige for alle lopper vi får. Allikevel er det enkelte ting vi ikke tar imot. Enkelte kan derfor oppleve at vi takker nei til gjenstander vi erfaringsmessig ikke får solgt. Vi tar ikke leksikon, bilhjul/-dekk, madrasser, hvitevarer og gamle "tjukkas"-TVer. En del møbler, så som sofaer, senger og oppbevaringsmøbler, blir vurdert i hvert tilfelle.

Avdelinger

Vi har som mål å være et innbydende og ryddig loppemarked. Alle lopper blir presentert i oversiktlige avdelinger. Vi fyller på med nye varer lørdag kveld, slik at det er gode muligheter for et godt kjøpt også søndag.

Vi har egne avdelinger for:

  • Småting
  • Bøker, tegneserier og film
  • Leker og spill
  • Elektrisk
  • Sport , fritid og barneutstyr
  • Møbler

Det blir ikke avdeling for klær, sko og tekstiler denne gangen.

Betalingsmåter

Vipps (kode 11024) og kontanter. Bankterminal for kontantuttak i kaféen.

Kafé

Godt utvalg av drikkevarer og søtsaker. Sukkerspinn og popcorn. For den sultne har vi pølser, baguetter, og den tradisjonelle Søndre-Burger'n fra kullgrillen.