Til deg som vil starte i korpset vårt

Søndrekorpset vil gjerne ha deg som ny musikant! Vi starter med nytt aspirantkorps hver høst. Her kan du registrere interesse for å bli med i korpset i linken under. Alle som går i 3. eller 4. trinn på Slattum, Ulverud eller Holumskogen er velkommen. Meld også fra selv om musikanter går på et annet trinn, så blir vi enige.

Fyll ut dette skjemaet for å registrere ny musikant, så tar vi kontakt.

Hva skjer etter at du har registrert deg?

I første omgang vil musikanten få tilbud om et instrument fra oss i korpset. Deretter blir dere kontaktet av en timelærer hos Nittedal kulturskole, for å avtale enetimer. Korpset starter opp med samspill for det nye aspirantkorpset så snart vi har alt på plass.

Koronatiltak

Korpset vårt blir, som alle andre, påvirket av koronapandemien. Situasjonen er litt krevende på noen områder. Det er blant annet utfordrende å finne øvingslokale for samspill denne høsten. Derfor kan det hende at styret ikke alltid klarer å planlegge i like god tid som normalt. Men vi lover å informere videre så snart vi får relevant informasjon som må nå dere foreldre og foresatte. Vi bruker Spond som informasjonskanal. Vi følger anbefalingene for smittevern ved samspilløvinger og andre arrangementer.

Generelt om rekruttering og korpset

Har du lyst til å starte i korpset vårt? Ta kontakt på blimed@sondrekorpset.no for spørsmål. 

Vi har plass til alle!

Vi rekrutterer fra Slattum, Ulverud og Holumskogen skole i Nittedal. Vanligvis begynner man i korpset den høsten man starter i tredje klasse, men hvis det er musikanter fra andre trinn som vil starte, er det bare å si fra, så blir vi enige. Nybegynnere starter i aspirantkorpset, hvor man spiller ett år. Deretter venter to år i juniorkorpset. I hovedkorpset kan musikantene fortsette til det året de fyller 19 år.

Alle tre korpsene øver hver onsdag på Li skole i Nittedal. Kom gjerne innom for en prat og kanskje for å låne med et instrument hjem. Korpset står for alt av instrumenter, utstyr og uniform. Du trenger ikke å kjøpe eget instrument. I tillegg til fellesøvinger får alle musikantene en enetime i uka med en dyktig lærer.

Vi har noen faste turer i året. På høsten har vi et oppstartsseminar over en helg. Ofte holder vi en konsert før jul. På vårparten er det klart for stjernedryss, også dette over en helg, hvor alle musikantene får en ny stjerne for hvert år. Vi har også en sommertur over en langhelg eller lenger. Denne går som regel til Norge, men når vi har jubileum går ferden utenlands. Ved 25-jubileet i 2013 var vi i Kroatia, i 2018 gikk turen til Italia og Gardasjøen. Felles for alle turer er at de er fylt med musikk, godteri og masse moro!