Til deg som vil starte i korpset vårt

Søndrekorpset vil gjerne ha deg som ny musikant! Vi starter med nytt aspirantkorps hver høst. Du kan registrere interesse for å bli med i korpset i linken under. Alle som går i 3. eller 4. trinn på Slattum, Ulverud eller Holumskogen er velkommen. Meld gjerne også fra selv om musikanter går på et annet trinn.

Er du interessert? Registrer ny musikant her

Send en e-post til blimed@sondrekorpset.no hvis du har spørsmål.

Hva skjer NÅR MUSIKANTEN STARTER I KORPSET VÅRT?

I første omgang vil musikanten få tilbud om å prøve et instrument fra oss i korpset. Deretter blir dere kontaktet av en timelærer hos Nittedal kulturskole, for å avtale enetimer. Korpset starter opp med samspill for det nye aspirantkorpset så snart vi har alt på plass. Vi pleier å få plass til alle, og vi gjør vårt ytterste for å gi all et tilbud. Ved stor pågang setter vi opp ventelister.

Generelt om rekruttering og korpset

Vi har plass til alle!

Vi rekrutterer fra Slattum, Ulverud og Holumskogen skole i Nittedal. Vanligvis begynner man i korpset den høsten man starter i tredje klasse, men hvis det er musikanter fra andre trinn som vil starte, er det bare å si fra, så ser vi om vi kan finne en løsning. Nybegynnere starter i aspirantkorpset, hvor man spiller ett år. Deretter venter to år i juniorkorpset. I hovedkorpset kan musikantene fortsette til det året de fyller 19.

Alle tre korpsene øver hver onsdag på Li skole i Nittedal. Kom gjerne innom for en prat og kanskje for å låne med et instrument hjem. Korpset står for alt av instrumenter, utstyr og uniform. Du trenger ikke å kjøpe eget instrument. I tillegg til fellesøvinger får alle musikantene en enetime i uka med en dyktig lærer.

Vi har noen faste turer i året. På høsten har vi et oppstartsseminar over en helg. Ofte holder vi en konsert før jul. På vårparten er det klart for stjernedryss, også dette over en helg, hvor alle musikantene får en ny stjerne for hvert år. Vi har også en sommertur over en langhelg eller lenger. Denne går som regel til Norge, men når vi har jubileum går ferden utenlands. Ved 30-årsjubileet i 2018 gikk turen til Italia og Gardasjøen, i 2023 til Spania, like utenfor Malaga. Felles for alle turer er at de er fylt med musikk, godteri og masse moro!